Despre noi

Home / Despre noi

Cine suntem?

Expertii pe care te poti baza in orice moment. Cei care iti aduc solutiile potrivite la distanta de un click.

Un Inginer Agronom si un Doctor Medic Veterinar, adica noi – fondatorii Homevo, suntem cei care te ajuta sa scapi complet de daunatori in cel mai simplu mod posibil. In siguranta. Cat mai rapid.

Am creat conceptul Homevo, din pasiunea pe care o avem pentru oameni, natura si animale. Avem un respect deosebit pentru mediul inconjurator si credem cu tarie in echilibrul dintre oameni si natura.

Studiem permanent acest domeniu, tinem pasul cu toate evolutiile din piata si aducem foarte aproape de tine solutiile de top. Bio!

Ce facem?

Ne punem expertiza si experienta in slujba ta. Am creat Homevo, marca inregistrata in Romania, pentru a-ti oferi toate produsele de care ai nevoie pentru casa si gradina ta.

Toate produsele Homevo sunt de calitate premium, bio& organice sau cu un continut foarte mic de substanta activa. Suntem producatori si importatori, oamenii din spatele solutiilor de ultima generatie, care te ajuta sa traiesti confortabil in locuinta ta.

Cum poti sa ni te alaturi?

Daca esti distribuitor sau detii un magazin si vrei sa comercializezi produse bio si organice pentru casa si gradina,da ne de veste acum.

Gama de produse bio& organice Homevo se poate comercializa in orice magazin. Ambalajele sunt 100% biodegradabile, iar marketingul lor face parte din clasa premium.

Cea mai buna calitate este un indicator al marcii Homevo, e ceea ce iti putem garanta inca din acest moment. Colaborarile noastre se bazeaza pe egalitate si respect, iar impreuna putem schimba paradigmele pietei.

Contacteaza-ne direct si hai sa explorezi oportunitatile noastre. Impreuna, putem crea o diferenta in vietile a mii de oameni.

Pretuim comunitatea si o sprijinim

Homevo ofera sustinere comunitatii si alege – in mod permanent – sa faca o diferenta in vietile oamenilor.

Suntem sponsori activi ai competitiilor sportive, de dans si sah si ne implicam in actiunile de protejare a mediului.

Pretuim pasiunile si le sustinem cu bucurie, din respect pentru oameni, natura si comunitate. Ne-am luat angajamentul de a face bine prin expertiza si experienta noastra, o promisiune pe care o onoram zi de zi, prin activitatea pe care o facem cu pasiune si daruire.

Contribuim la crearea unei societati mai bune, nu ne oprim din inovatie si cautam continuu sa oferim clientilor cea mai buna satisfactie.

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Niciun produs în coș.